دسته‌بندی نشده

در ایام همه گیری و شیوع کرونا به رستوران نروید

سیما سادات لاری با تأکید بر اینکه لازم است تا حد امکان از مراجعه به رستوران ها در شرایط کرونا خودداری شود ، گفت: در روزهای شیوع بیماری در کشور ، نیاز به رعایت نکات بهداشتی در رستوران ها و مراکز آشپزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ”

وی افزود: توصیه ما به مردم این است كه به طور كلی سعی كنند به رستورانها نروند و از مراكزی كه بیرون غذا می پزند غذا سفارش ندهند.

لاری گفت: “در صورت ابتلا به بیماری زمینه ای ، از رفتن به رستوران ها به شدت خودداری کنید.”

وی ادامه داد: از حضور در رستوران هایی که بیش از 50 درصد ظرفیت خود را استفاده می کنند یا سیستم تهویه مناسب ندارند ، خودداری کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به استفاده از میزهای یکبار مصرف ناهار خوری گفت: شستن و ضد عفونی کردن دستها را قبل و بعد از غذا فراموش نکنید. نوشیدنی های بسته بندی شده را حتما سفارش دهید و از نی های یکبار مصرف بسته بندی شده یا لیوان های یکبار مصرف استفاده کنید.

وی افزود: نمک ، فلفل و سماق باید در بسته های منفرد سرو شود و به هیچ وجه از نمکدان و موارد مشابه استفاده نکنید.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: در صورت تمایل فقط سالاد و سبزیجات دارای بسته بندی یکبار مصرف دارای پروانه را سفارش دهید و همچنین از پرداخت جدی وجه نقد خودداری کرده و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا