دسته‌بندی نشده

مصرف دمنوش های ضد ویروسی و آب میوه ی شیرین اهمیت زیادی در پیشگیری از بیماری های ویروسی دارد

فاضله حیدریان خاطرنشان کرد: بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی به دو مرحله تقسیم می شوند. مرحله اول که حاد است ، بیمار کاملاً بیمار است ، تب و ضعف زیادی دارد و باید در این مرحله حتما استراحت و مصرف زیادمایعات را جدی بگیرد.

وی افزود: از خوردن غذاهای گرم مانند چای زنجبیل ، آویشن و غیره در مرحله حاد بیماری های ویروسی خودداری کنید. در این زمان نوشیدنی های زیر توصیه می شود:
مارمالاد ، مارشمالو ، لعاب ، نشاسته و …

این متخصص طب سنتی، با تاکید بر اهمیت رفع یبوست در فاز حاد بیماری، تصریح کرد: یکی از بهترین درمان‌ها برای رفع یبوست خاکشیر است که نحوه مصرف آن باید به این صورت باشد که دو قاشق غذاخوری خاکشیر را در یک لیوان آب داغ ریخته و صبح‌ها به صورت ناشتا مصرف کنید. دقت کنید پس از مصرف خاکشیر تا نیم‌ساعت صبحانه نخورید. همچنین مصرف انجیر و آبی که انجیر در آن خیس شده نیز به عنوان یک ملین خوب توصیه می‌شود.

حیدریان ادامه داد: در حال حاضر مصرف مایعات مانند آب سیب ، آبلیمو اکیداً توصیه می شود ، اما بهتر است از مصرف آب ترش مانند آب پرتقال و راز خودداری شود زیرا می تواند باعث افزایش مدت زمان بیماری یا ضعف ناشی از بیماری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا