تغذیه

چه خوراکی هایی به گرم و تر شدن مزاج کمک می کند؟

ناصر رضایی پور، در گفتگو با مجله بنوو، بیان کرد: با توجه به اینکه با خنک شدن هوا در فصل سرما دستگاه گوارش انسان تقویت می شود و نیاز بدن به غذا افزایش می یابد.

وی در مورد گرم شدن مزاج در پاییز اظهار داشت: خوردن غذاهایی که مزاج را کمی گرم می کند ، البته متعادل سازی و مصرف متناسب با مزاج فردی و شرایط جسمی ، سنی ، گوارشی و آب و هوایی ، می تواند به سلامتی ما در پاییز کمک کند.

متخصص طب سنتی تأکید کرد: مصرف آبگوشت بره ، غذاهای ساده ، مرغ های بزرگ ، تخم مرغ عسل ، شیرینی های طبیعی از شکر ، بادام و پسته و همچنین مصرف متعادل غذاهای پرادویه ، مصرف پروتئین ها و فرآورده های دامی مانند؛ بره ، شتر ، شترمرغ ، مرغ ، بلدرچین ، میگو ، جگر و خامه ، نخود ، لوبیا قرمز ، گندم توصیه می شود.

رضایی پور ادامه داد: مصرف آجیل ، کشمش و کشمش ، آب انگور ، خرما ، نارگیل ، زیتون و میوه های فصلی مانند انجیر ، سیب ، انارهای شیرین ، انگور شیرین ، خربزه شیرین و گلابی ، مصرف سبزیجات مانند نعناع ، مرزه و هویج شلغم ، بامیه ، زنجبیل ، خردل ، زعفران ، سیر و پیاز (مخصوصاً پخته) و همچنین سیاه دانه ، خاکشیر و زردچوبه نیز در گرم شدن روحیه موثر هستند.

وی افزود: مصرف مناسب غذاهای مقوی سنگین مانند آرد گندم ، انواع سوپ و آبگوشت ، گوشت اندام و … نیز توصیه می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا