تغذیه

کاهش احتمال زایمان زودرس با مصرف رژیم غذایی گیاهی

به گزارش مجله بنوو، در یک تحقیق ، درجی گیت ، رئیس تیم تحقیقاتی دانشگاه کوئینزلند استرالیا ، رژیم های غذایی تقریباً 3500 زن را بررسی کرد و دریافت که آنها قبل از بارداری مقادیر زیادی هویج ، کلم بروکلی ، کلم بروکلی ، کدو ، کلم ، لوبیا و سیب زمینی مصرف می کنند. این به زن کمک می کند تا بارداری کامل داشته باشد.

جت می گوید: “سبزیجات سنتی سرشار از آنتی اکسیدان یا مواد مغذی ضد التهابی هستند که نقش عمده ای در کاهش خطر اثرات سو ad بر زایمان دارند.”

وی افزود: زنان به برخی از مواد مغذی ذخیره شده قبل از بارداری مانند كلسیم و آهن نیاز دارند كه برای رشد جفت و بافت های جنین بسیار مهم هستند.

گیت اظهار داشت: برای شروع تغذیه سالم بعد از بارداری خیلی دیر است ، زیرا نوزادان در پایان سه ماهه اول کاملاً تشکیل می شوند.

محققان تأکید می کنند که قبل از بارداری ، زنان باید از رژیم غذایی مناسبی پیروی کنند تا خطر زایمان زودرس را کاهش دهند.

نوزادانی که نارس به دنیا می آیند بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های متابولیک و مزمن در بزرگسالی و همچنین اختلال در رشد شناختی و عملکرد تحصیلی هستند.

در زایمان زودرس ، نوزاد قبل از هفته 37 بارداری متولد می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا