عصاره گندم جوانه زده: از لحاظ ظاهری مشابه عصاره ی مالت جو است با این تفاوت که مزه ی آن کمی شیرین تر و طبع آن گرم است.در صورتیکه جو برای طبع های گرم استفاده می شود عصاره ی مالت گندم به دلیل طبع فوق العاده گرم خود یک بهبود دهنده ی عالی برای بیماران ام اس MS است.
خواص: سرشار از ویتامین E ،بهبود التهابات پوستی، جلوگیری از بروز سکته قلبی
موارد مصرف عصاره گندم جوانه زده: در صنعت ماء الشعیر سازی، در صنعت پخت نان، میتوان از آن در تهیه سمنو و سوهان استفاده نمود، مادهای مقوی و انرژی زا برای کودکان و ورزشکاران میباشد، به تنهایی یا همراه با خامه، عسل، ارده و کره یک صبحانه عالی یا یک میان وعده بسیار مقوی و مفید میباشد، در تهیه انواع غذاها از جمله سوپ، غذای کودک، غذاهای رژیمی و حلوا کاربرد دارد، میتوان همراه با شیر یا ماست استفاده نمود، میتوان از آن به جای مربا یا سایر شیرینکنندهها در تهیه انواع کیک، شیرینی و بیسکوییت استفاده نمود.