سرکه بالزامیک ارگانیک، ۲۵۰ میلی‌لیتر، محصول مازتی

دسته بندی: سرکه



سرکه بالزامیک ارگانیک: سرکه‌ی بالزامیک بطور سنتی از آب‌ انگور سفید تهیه می‌شود آب انگور باید پخته شده تا غلیظ شود درطی این فرآید شکر در آب انگور تیره و کاراملیزه می‌شود و به همین دلیل رنگ سرکه‌ی بالزامیک تیره است. سپس سرکه تخمیر شده و در خمره‌های چوبی فرآیند رسیدن آن به آهستگی صورت می‌گیرد (slow aging process). 

فواید سرکه ی بالزامیک: ۱- آنتی‌اکسیدان‌ها: این مواد با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. تحقیقات نشان داده است که سرکه‌ی بالزامیک می‌تواند اکسیداسیون کلسترول بد را کاهش داده و از تشکیل پلاک در سرخرگ‌ها جلوگیری کند. ۲- بهبود فشارخون: محققین دریافتند غذاهایی که مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان دارند نظیر سرکه‌ی بالزامیک، می‌تواند به بهبود فشارخون از طریق جلوگیری از تخریب سلول‌ها کمک کنند. ۳- تنظیم مقدار قند خون: سرکه‌ی بالزامیک ممکن است سبب بهبود حساسیت به انسولین شود. این ماده دارای نمایه‌ی گلایسمی پائینی است و سبب افزایش ناگهانی قندخون نمی‌شود. ۴- تقویت سیستم ایمنی: آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سرکه‌ی بالزامیک ، سلول‌های تخریب شده را ترمیم کرده و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کنند. با مصرف مقادیر بیشتری آنتی‌اکسیدان سیستم ایمنی شما ممکن است بتواند سدهای دفاعی مورد نیاز بدنتان را بهتر فراهم کند. ۵- کنترل وزن: سرکه‌ی بالزامیک سبب کند شدن مراحل هضم غذا می‌شود و به جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند. بدلیل وجود مواد قندی طبیعی موجود در آن شما می‌توانید یک سس سالاد یا مارینید بدون شکر از آن بسازید. از این نوع سرکه می‌توان به میزان چند قاشق مرباخوری در سالاد استفاده کرد. مخلوط سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس مغذی و سالم برای مصرف سالادها معرفی می‌شود.


کد محصول

P960889

تامین‌کننده

فروشگاه بُنوو

دسته‌بندیها

سرکه - خوراکی و آشامیدنی

کشور تولیدکننده

ایران


سرکه بالزامیک ارگانیک، ۲۵۰ میلی‌لیتر، محصول مازتی